torsdag 25 januari 2007

Tack alla mina bloggbesökare!

Jag bara måste, inte av någon speciell anledning. Inga jämna siffror eller annat. Bara ett enkelt tack, till er besökare oavsett varför ni "kollar in" min blogg. Det är lite spännande när man öppnar upp sitt numera offentliga liv ännu lite till med denna "stargate". Det påverkar och berör i det dagliga arbetet för mig som politiker i Luleå men även som privatperson. Bekanta kan snart sluta ringa, det går bra att hänga med via internet. Så långt har det inte gått som tur är.

Röstvila är ordern från vårdcentralen idag. Hur lätt är det då, på en skala från ....
Försökte ikväll på årsmötet för nederluleå södra centeravdelning. Nåja, imorgon kanske. Omval av styrelsen med Carola Lidén från Antnäs som ordförande. Reflektioner kring förslag på stadgeändringar från riks. Och så dags för de årliga klöverlotterna som ska ut. Är någon sugen på en lott så vet ni var.

Fyra år med arbetsplats i Alvik-Långnäs sitter i hjärtat. Det känns och starkt vid infarten vid Alviks trafik. Mitt arbete i sörbyarna som sedan blev vägen in i politiken. Tillfrågad av Lennart Lindström under pausen i ett byamöte. Tacksam för det. Därför mycket

roligt med de centerpartister vi nu har i avdelningen. Viktigt engagemang att föra vidare framöver och till fler.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är Klöverlotter? Hur mkt klöver vinner man? En bal?

Camilla Hansen sa...

Kära ni sugna på klöver!
Fyrklöverlotteriet omfattar 300.000 lotter och överskottet går till att stödja Centerpartiet regionalt och lokalt. Högsta vinst är en miljöbil värd 250.000, Volvo S40 1.8F, eller Volvo S30 1.8F eller Toyota PRIUS Entry samt lite smått och gott i övrigt. Krävs många balar med lite mer än bara klöver för att få ihop till bilen. För en lott på 25 kr. Centerexpen är ett bra ställe för inköp.