torsdag 25 januari 2007

Idag, den 25:e händer det!

Från den första januari sänks skatten på arbete. Jobbavdraget gör att det lönar sig bättre att arbeta. Den enskilde får mer pengar kvar i plånboken. Den samlade jobbskapande politik som Allians för Sverige vann valet på genomförs nu. Det kommer inte minst att visa sig i det nya årets första lönebesked, idag den 25:e!







Kraftiga sänkningar av inkomstskatten för människor i alla lönelägen är ett konkret resultat av Centerpartiets och alliansens politik. Skattesänkningarna är också speciellt riktade mot de med låg- och medelstora inkomster. Cirka 75 % av de 40 miljarder som jobbavdraget kostar går till denna grupp, något som Centerpartiet särskilt välkomnar. Det innebär rejält förbättrad köpkraft även för dem med vanliga jobb. Säljare och industriarbetare kommer såväl som sjuksköterskor och lärare att få upp till flera hundra kronor extra över efter skatt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Notera när hon har skrivit detta. Kl.00:02 då skall du sova Camilla.

Camilla Hansen sa...

Tack för omtanken, hur var det själv då? Godmorgon.

Anonym sa...

Törs folket visa uppskattning eller är det enklare att hemfalla till gnällbältets toner? Det får vi snart veta. Medierna lär väl göra enkäter på sina webbar mm. Men fyndigt med utbetlningskortet!