söndag 7 januari 2007

För Luleås bästa

I morgon måndag börjar det, mötet med vårt nya arbetsår, på riktigt. I Luleå kommer vi i centerpartiet att verka för att skapa möjligheter för tillväxt i det lokala näringslivet och för att åstakomma en hållbar, långsiktig utveckling i hela kommunen. Vi kommer att verka för att bevara och utveckla viktiga samhällsfunktioner och önskvärd infrastruktur, för ökad inflyttning, möjliggöra för nya och befintliga företag att växa, fylla lokaler och bostäder - arbeta för att skapa ett positivt samhällsklimat präglat av framtidstro och konkret handlingskraft.

Stolthet och puls så det känns och åt alla!

Med samlad styrka och väl förankrat engagemang ska vi använda och utveckla våra styrkor som finns i bred kompetens, erfarenhet, kreativitet och ett betydande kontaktnät. Vi tror att samverkan och hårt arbete leder till positiv utveckling.

Framtidstro är inte enkelt att förklara och samtidigt helt avgörande. Framtidstro lägger grunden för kreativitet och företagsamhet. Framtidstro främjar självkänsla, stolthet och entreprenörskap. Med framtidstro kommer idéer till skott och planer sätts i verket. Luleå andas framtidstro och det skapar tillväxt. Under 2007 ska vi i centerpartiet hjälpa till att öka takten - för Luleås bästa!

Årets första fyrklöver av motioner 1 2 3 4

Inga kommentarer: