måndag 15 januari 2007

Lugnt vatten

Kommunstyrelse för hela slanten i dag. Lugnt läge.

Både kommunalrådet och jag gillar miljönämndens nya ordförande.

Både en och annan som växlar kommentarer idag om invigningen av Kulturens Hus, som väntat.
Vår stjärna, Stella Tormanoff (c) har en bra insändare i Kuriren om romernas situation. Hon är en av våra nya i CUF-styrelsen. Försöker få så många ungdomar som möjligt till uppstartsträffen på lördag i vår internutbildning. Dessutom är hon het som få på partiets internwebb. En förebild i engagemang och välkommen i gänget. Har hittat hem.

Hann med en utflykt på lunchen med miljöpartiets gruppledare. Tema "engagerade kvinnor och deras drömhus". Hon och jag har nämligen en gemensam nämnare här. Där andra kan drabbas av Martin Timell-ångest blir hon och jag lyckliga. Kanske en turné för några utvalda VIP personer efter sommarsemestern.

Tredje gången på mindre lång tid har nu barnen blivit mycket väl omhändertagna av den gode grannen Börje Espling, då de låst sig ute. Får nog fylla på grannarnas bullförråd om det ska fortsätta så här. Goda grannar var ordet.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag hänger gärna med på Martin Timell-turnén. När det gäller utbildningen på lördag så får du kolla med Gunnel. Nytt bud är 17 februari i Kalix.