lördag 16 december 2006

Miracle forever

Miracle forever är väl ordet i dessa tider och även för den väldoft som kan få vilken kvinna som helst att lugnt och glamoröst hantera "julandet" på stadens gator och torg. Även om en kollega kom på mig med en något tom blick stå framför skivhyllan på Åhléns. Det kan också bero på den totala helgkänsla som infunnit sig, dagen efter en bra julfest.
Kändes helt rätt då jag steg in på nians våning och volangkjolen frasade. Jag gick ju till val på mera glitter och glamour i politiken. Härligt!
Vad är väl en bal på slottet efter att ha dansat med kommunalrådet, kommunchefen och ekonomichefen, för att inte tala om gruppledaren för vänsterpartiet. Utan att trampa någon på tårna... Samverkan skulle kanske må bra av en dansant avstämning. Nya partners kanske? Som någon berättade om bastubad, det går inte att vara ovänner i en bastu, särskilt länge.
Nya uppslag till motioner och interpellationer inför nya året, poppade upp. Även basturelaterat...
God mat med ett glatt sällskap samt kvällens kommentarer, utan källhänvisning.

  • " du gör dig bättre utan gips..."
  • " jag ska bara gå ut för att få ett nummer..."
  • " och där var BH-bandet..."

Många skratt blev det. Vi var fler än jag som kände att Lennart saknades ikväll. Avtackning av de som lämnar oss skapade tät stämning. Men Conny Sundström stod upp för sången och höll taktpinnen högt. Ville hellre röra sig till musiken än kalla det dansa. Nog gick det bra det också i dessa miraklens tider.

1 kommentar:

Anonym sa...

Höjer återigen ett varningens finger Camilla ...dansade hit, dansade dit med kommunalråd...ekonomichef och alla vilka de var, passa dig noga så inte dansen slutar i diket!
Moralens väktare