måndag 12 mars 2007

Kretsårsmöte i Luleå

Kretsårsmöte i Rutviks bygdegård. Stefan Tornberg, vår stjärna visade på nytt vad han stod för, allt vi behöver och lite till. Som representant för Ansvarskommitténs arbete och på återhämtning men med gästspel på årsmötet där han stod rakryggad och engagerad. Vi tackar så mycket för att han ville, orkade och framförallt kunde vara med oss.

Carola Lidén satt ordförande för årsmötet med Annette Vikudd som sekreterare. Gunnel, vår ombudskvinna var illa däran av influensa och tvingad till sängläge hemma.

Ny ordförande för Luleå centerkrets valdes Eilert Apelqvist, enhälligt. En comeback. Eilert är verksam i Studieförbundet Vuxenskolan och LRF. Till vice ordförande valdes Marie Ann Björn från Långtjärn. En mer än något aktiv reperesentant för lokal producerad mat och även hon aktiv inom LRF med mera. Ett antal motioner behandlades. Måste ge en eloge till guldgossarna från Rutvik-Gammelstads lokalavdelning, GerhardLindbäck, Lennart Åström och Urban Wikström, som stod för markservicen. Bra jobbat och inget snack om saken.
Ett grattis till Anders Nilsson (c) vår ledamot i miljönämnden, och potatisodlare med Luleås finaste strandbete för korna, som var hemma med lilla två veckor gamla Astrid. Det kändes riktigt bra ikväll och inför framtiden.

Inga kommentarer: