söndag 18 mars 2007

Bara vara människa

Denna helg lovade jag mig själv och andra att försöka bara vara. Som vanligt folk. Kändes välbehövligt efter en vecka på resande fot. Magsjuka hemma och hos kolleger. Peppar, peppar säger jag bara. Bryter hellre en fot än har magsjuka. Har varit som i ett vakum av något slag efter allt farande. Börjar vakna till liv. Kommer givetvis med kommentarer kring kassaservice och framtiden. Hoppas på måndagkväll här.

Den fanastiska vårsolen ingav känslor för byte av gardinkappa i köket. Klädinköp till barn. Skottning på altan och tak. Den första korven grillades ute i trädgården. Flera kilo köttbullar rullade, givetvis med en toutch av kryddnejlika, inför påsken på drömstället. Lite primitivt läge där så här års.

Måndagens plan- och tillväxt utskott ska bland annat ta itu med klotterproblematiken och bidrag till funktionen företagarlots. Väcker starka minnen från mina och avlidne Lennart Lindströms diksussioner i ämnet. Lika aktuellt nu som då. Känns bra att centermotionen om entreprenöriell insikt hos kommunala förerträdare nämns i detta sammanhang. Helhet och fokus på rätt insatser ska skapa ännu bättre förutsättningar i och för Luleå framöver.

Inga kommentarer: