onsdag 23 januari 2008

Upprigtighet vara längst

Så var det en glad och uppriktig kväll med våra borgerliga kolleger och avtackning av Ylva. Undertecknad fick komplimanger för de finurligt väl valda gåvorna med total framtidstro och god livskvalitet. Ylva var helnöjd och Thomas längtade till lika väl utvalda gåvor. Designtorget i Stockholm har det mesta av det bästa, för den som vill leka copy cat.

I morgon torsdag tar så BUF beslut i bland annat ärendet Kvarnåskolan. Ska bli intressant att se hur ordföranden i landsbygdskommittén förankrat och förändrat socialdemokraternas beslut i frågan. Det lät mycket för någon vecka sedan. Kanske kommunalrådet får något i sitt knä att hantera. Men kanske inte. Tuffa frågor av den karaktären får ofta tas i nämnderna om inget oväntat händer. Att det sedan finns ett mellankommunalt arbetssätt att ta bort gränserna i bygden mot Boden innebär också att man får välja två skolor med hyfsat underlag eller en som överlever. Alla är inte mogna för den samhällssynen - och blir det heller aldrig, åtminstone inte på min bakgård... Trots samverkansavtal från högsta till lägsta nivå, och väl förankrat. Blir spännande att se vad som händer.

Erika(kd) och jag släppte nyheten att vi kommer att ha ett par inledande minutrar som "gästartister" på Kottarnas revy i Bjurå den 9 februari. Skynda, fynda och köp biljett. Det är garanterat onumrerat!

Inga kommentarer: