onsdag 23 januari 2008

Hela dagen

Denna dag känns som hela dagen. Svårtolkat men som i ett enda svep och så ska väl ändå livet vara och kännas, emellanåt. Hemma ppå lunchen och knyter rosetter.

Har haft en rolig och skrattfylld arbetplatsträff på CENTEK ute på Aurorum. Som alla kreativa arbetsplatser ska de nu flytta på sig snart, igen. Fokus och mål är det ingen som kan kritisera dem för. En eloge till medarbetarna och det arbete som utförs. Sedan blir det upp till oss i politiken att faktiskt allvarligt tänka till vad vi i Luleå och Piteå vill med CENTEK.

Fast food - var på jakt efter Öjebyns inbakade pizzor, för snabbuppvärmning. De är oslagbara då det gäller lokalproducerad pizzakvalitet för snabbfotat folk. Riktiga råvaor och krispig yta och lämpligt små. Men mackarna i Luleå verkar ha gjort upp om detta monopol. Finns på vissa OK och Statoil- Nu har stora OK lovat ta in dem. Tackar för det.

Eftermiddagen blir med Räddnings- och beredskapsutskottet ute i fält. Därefter en middag med två x fyra borgerliga för att aväta och avtacka Ylva Strutz som nu lämnat över till Thomas Olofsson (fp). Lycka till med era nya liv, båda två. Och oss andra också.

Inga kommentarer: