fredag 7 december 2007

"Sicken vicka"...

Om ni läser det högt för er själv, kommer ni att höra att det är skånska, för "vilken vecka". Fanns till och med ett Lasse Holmqvistprogram för länge sedan med det namnet.

Som en grand finale började dagen med "skallevärk" som Edgar 7 år uttrycker sig ibland. Lite papper att skicka med Reefat som ska till Kairo igen. Det slutade med ett telefonsamtal på studs till någon i Kairo som kanske kunde veta något om "pappa". Very nice man, är han tydligen. Mer gick det inte att få fram, trots att jag försökte krypa in genom luren för att komma närmre sanningen. Fort som bara den vidare till Radion för att vara panelhöna angående vår julkonsumtion. Hann emellan med ett samtal med en revisionsbyrå.

Väl på väg hem ringde så Mattias Karlsson (m) för en fredagshälsning och hans första utrop blev - Vem har du skändat i dag då? och ett stort garv. Mycket slagfärdig ung man. Humor så det räcker. Jag svarade att jag tar en i veckan och inväntar måndag till nästa tillfälle, vi har plan och tillväxtutskott då. Den humorn går det att leva på länge. Väl hemma i köket ringde så dörrklockan och ett blomsterbud stod där. Tre fantastiska rosor från två musketörer. Vill som avslutning tacka alla som bidragit med uppmuntran och tilltro under denna vicka. Att livet ibland känns kort späds ut med upplevelser som denna vecka då tiden emellanåt går långsamt. En god helg på er alla! Glöm inte broddarna där ute...

Inga kommentarer: