torsdag 14 februari 2008

Ursäkta, vad är klockan?

Nu är jag här framför bloggen och två dygn har rasat iväg med ett antal måsten och ännu flera brådskande nödvändigt. För länge sedan som bilkårist var det pistol som gällde, att försvara en värnlös lastbil med. Nu är det full beredskap med hela oppositionen. Det var inte för inte "Annie Get Your Gun" var en favoritmusikal. En som aldrig sköt över målet. Dessutom, vem vill ha lös ammunition. Nu är kommande veckas arbete inbokat, i Niemisel.

I går var det planeringsförutsättningar med en uttalad ambitition med ett framtida kvalitetsledningstänk inom kommunkoncernen. Lite att lära om man inte är såvan, var Anders Sandbergs (LULEBO) milda kommentar. Skam den som ger sig. Kommer ihåg då jag som konsult i kvalitetsledningsbranschen skulle arbeta in ett systen på en liten del av kommunal sektor. Gick inte så bra. Men nu går allt mycket bättre, säkert. Det börjar med att vilja och det vill vi, väl.

Idag var tiden allt för kort till att reda ut allt som seglade in. Imorgon ska vi i valberedningen ha vår första träff inför kretsårsmötet. Sven- Olov Bergman (c) och Stefan Tornberg är ett positivt sällskap. Alltid en bra grund för en valberedning.

Nu har kroppen tinat efter safttants görat på SkidKul som BAIK håller i på Trolltjärn. Bitigt i vinden var milt uttryckt. Men nu början vana sitta i, att det blåser...

Inga kommentarer: