måndag 10 september 2007

11-4 för Regionfrågan

Så har Luleå kommunstyrelse lämnat sin och partiernas inställning till remissyttande på Ansvarskommitténs förslag. Det blev 11 röster för - som huvudsakligen tillstyrkte förslaget med vissa kompletterande yttanden bilagda. Det var socialdemokraterna, miljöpartiet, kristdemokraterna och centerpartiet på den sidan. Kd och vi lämnade kompletterande yttrande vad avser ställningstagande som avvek från majoritetens remisssvar. Avslag i kommunstyrelsen yrkade - moderaterna, folkpartiet och vänsterpartiet. Sjukvårdspartiet och rättvisepartiet socialisterna bifogar sin röstförklaring - i huvudsak avslag. Den riktiga processen börjar efter att alla dessa remissvar i Sverige tagits i beaktande och vi får produkten att börja arbeta med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

11-4 låter som rena utklassningsssiffrorna. Undrar varför förlorarna låter sig generas på detta sätt. Det är ju ändå en god sak som ska genomföras!

Anonym sa...

centerpartist säger...förlorarna? Jag säger näää jag också - men känner mig inte alls generad eller som någon förlorare. Resten kan diskuteras!

Anonym sa...

Hej du anonyme! Självklart ska frågan diskuteras. Men man blir ju alltid glad när ens favoritlag vinner ;-)