lördag 28 april 2007

Ett steg på vägen

Så får jag tacka för förtroendet att bli invald i styrelsen för Hushållningssällskapet Norrbotten. För många år sedan sökte jag anställning där. Mindre lycka med det, fel utbildning. Får nu ta plats på annat vis. Roligt att vår centerpartistiske ledamot i landsbygdskommittén i Luleå och miljönämnden, Nils Olov Lindfors(c) gör mig sällskap i styrelsen. Det var ett av de uppdrag Lennart Lindström la mycket energi och arbete i . För en bättre utveckling. Har länge velat medverka i deras arbete.

Många välkända och bekanta med vänlig blick och lyckönskningar, från Ale till Edefors. Satt med Vd Tomas Leijon från Swedbank på stämman. Måttsundsbo och hästmänniska som han är.

Med anledning av centerpartiets tvättlinje ska ett par maskiner köras med rent samvete idag. Som det borgerliga miljöalternativet vi är har Centerpartiet målmedvetet drivit på regeringens miljöpolitik för att få fosfatfria tvättar för renare vatten och hållbart samhälle. Ett av många steg. Förbudet mot fosfater i tvättmedel är en investering för framtiden eftersom det leder till konkreta och nödvändiga förbättringar för miljön. Utan fosfater får vi inte bara rena kläder utan också ett rent samvete.

Inga kommentarer: