torsdag 8 februari 2007

Kännbar dag

Onsdagens gruppmöte - långt och mycket på tapeten. Kommunalt misslyckande då ungdomars alkohol, rökning och missbruk ökar. Genant dålig formulering och behandling av detaljplaneärende. Blir ett KS-möte att se fram emot på måndag...

Visionär lunch denna torsdag med politiska inspel med förankring i infrastruktur och kommunikation. Småhemligt! Därefter ett inbjudande samtal med två av de tre vise männen som representerar det äldre gentlemannaskapet som dagligen fikar inne på shoppingcentrat Smedjan. Därefter rusandes in på Kulturens Hus för att ta del av premiären av ungdomsföreställningen Oleandra. En föreställning om medborgares lika värde, utanförskap, samhörighet utan etniska gränser för allas bästa. Oslagbart framfört av ungdomar från Kulturskolan. Musik, dans och skådespel. God dekor, koreografi och regi. Jäklar så stolt jag blev över Luleås unga. Tårögd är sanningen.

Insikter och utsikter kring centerpartisternas representativitet i SKL framöver utväxlades med en väl förtrogen. Finjustering av vissa detaljer inför Norrlands centerträff i Luleå 22-23 februari.

Snabbmiddag med barnen och därefter arbetsmöte inför firande av landsbygdsutveckling i Luleå.

Inga kommentarer: