onsdag 14 maj 2008

Tick tack

Så har herr Östman varit på uppskattat hembesök om livets alla vändor. Lunchgäst blir Gunilla Burman med företaget "Shop in Lapland". Gemensamt intresse för hantverk och företagande förde oss samman på Hushållningssällskapet till toner av länets hemslöjd.

Kultur hela vägen, ikväll blir det genrep av dansmagasinets härliga föreställning på Pontus. Breakdance bidrar våra pojkar med. I morgon skolföreställning.

Gårdagens kurs var mycket bra. Välj vilka konflikter du vill ta dig an och att andras problem kan aldrig bli dina. Även om såväl egenintressen som störningar i olika grad bidrar till att någon vill projicera sitt eget elände över andra. Samhalls deltagare hade mycket att delge. Att gemensamt se och uppfatta en konflikt och vilja göra något åt den är ett gemensamt ansvar vi alla bär. Trevliga ledare och kursdeltagare från hela länet och såväl från företag som offentlig organisation. Lärorikt och många nya kontakter.

Vårt borgerliga gruppledarmöte i går kväll var inspirerande och lättsamt, allt möjligt över väl vald sallad av Gunnel vår ombudskvinna. Mattias föraregenskaper förändras med bilmärke, med egna bilen på service drog han snabba audiknyck till skolmötet på Björkskatan där s blev välinformerade om det stora missnöje bland såväl föräldrar som anställda. Krav och ambitioner av olika karaktär fick vi oppositionspolitiker med oss hem, sent den kvällen. Trevlig stund med Birgitta Tornberg. Nu är snart 35 timmar i hamn i uppdraget denna vecka och det är inte ens onsdaglunch.

Inga kommentarer: