tisdag 27 november 2007

Luleå 2050


Lena Bengtén beskådar vår kreativitet

Bra stämning och mycket kaffe. De borgerliga partierna fick i kväll möjlighet att sätta sina förhoppningar och prioriteringar in i framtiden med förträfflige Anders Bylund och Lena Bengtén från projektgruppen av Vision 2050. Pedagoiskt, kreativt och underhållande den sanna kontrasten mot gårdagens kommunfullmäktige och vad vi är vana vid i vår "bransch". Något av allt vi gruppledare kundes enas kring i eftersnacket var bland annat " valfri äldreomsorg med kasino och tedans". Jag ställer upp!
Jag ställer även upp för ett fortsatt samhälle med god hockey - Luleå Hockey! Däremot fick oförtjänt ta en viss folkpartiirritation då jag passerade baren på Quality Hotel, på väg mot kvälls seminariet vi hade. Centermärket räddade mig och min positiva inställning till hockey och väl övervägd försäljning. I dessa ännu icke förfriskade ögon var fp för negativa till försäljning av Coop Arena. Försökte övertala dem att följa med på samhällsdebattkväll med misslyckdes. Säkert skönt för oss alla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag som är en utomstående betraktare har lite svårt att se hur kommunfullmäktige i Luleå skall kunna fixa "god hockey". Jag tror ni saknar hockeykultur.
The hart of hockey