torsdag 5 februari 2009

Vidt och brett

Ett månadsmöte i harmoni och glada förtecken. Ärenden till kommande kommunstyrelse med en bredd som närmast kan klassas som total. Basket, elöverkänslighet, avfallsplan, ungdomspolitik och förningsbidrag och mycket mer.

Sjuksängssamtal från Kairo. Mitt hjärta är ditt - ditt hjärta är mitt, skojade vi med varandra - om än med ton av allvar. Att ha haft en mamma i Helsingborg, kändes långt bort en gång. Ett 75-årig hjärta som slår för en i Kairo känns, det med. På rätt sida livet - konstaterade Moustafa skämtsamt i kväll efter akut sjukhusbesök i dag. Tuffa dagar just nu.

Men, "upp med hakan Tiger", som en positiv kvinna sa till mig häromdagen. Hänvisade till Aristocats - med en klassiker kommer man långt.

Nu är väskan packad för avfärd med morgonplanet mot Visby och centerpartiets kommundagar. Sist jag var hos gutarna var för att bli specialist på resturering av stenhus - kulturmiljövård för hela slanten och studiemedlet - på den tiden. Ska bli småmysigt att se om de gamla minnenas kvarter på Adelsgatan.

Helgen avslutas i huvudstaden med familjemys hemma hos bror duktig. Sedan blir det Uppsala och Östersund resten av veckan.

Inga kommentarer: