fredag 5 september 2008

Veckans favoriter

En del veckor bara rusar iväg. Sådan var då denna. Vilka intryck är det då som består? Givetvis de oväntat positiva och tur är väl det eller kanske en självbevarelsedrift...
Låt se, företagsimponenter (alltså de som imponerar) Luleå Bilglas i måndags, utan tvekan. Så härligt naturlig kundnytta och det glada humöret är en sådan glädjesmitta. Tisdags kan utan konkurrens bara vara Gunillla Burman med företaget Shop in Lapland, Boden. Vi har lite tufft att hitta tidsmässiga möjligheter men det uppvägs av att det riktigt exploderar av kreativitet då vi väl träffas. Hushållningssällskapets referensgrupp för hemslöjd är vår gemensamma kontaktyta just nu. Men mera kommer hoppas jag. Idag var Jan Hansson, allas vår Luleås samhällsintressent artigheten självt och en styrka för själen. Med NMT-bredband i blicken är han kundens bästa vän.

Att nu för tredje gången ha besökt F21, flygplan, helikoptrar, material och mekande på dagordningen ger bara större trygghet i att vår möjligheter att utveckla detta är här. Riksdagsman Staffan Danielsson(c) och Per Ahlström blev nya bekantskaper i centerkretsen. Självklart har Ulf Lindgren F21/Kallax sin plats på jorden även denna vecka.

Så över till de som aldrig syns bland dessa röda rosor i tidningen. Vår ombudskvinna Gunnel Sundkvist (c) för klartänkthet och bollplankande. Ledarna för BAIK P/F 00 som i totalt hällregn höll igång våra spelare i matschen mot Lira. Bra jobbat! Slutligen en eloge till Alec Lundström, Maud Åhn och Mikael Kivijärvi på Hushållningssällskapet Norrbotten. Härligt humör, kompetens samtuthållighet vad gäller kommunikationen med mycket uppbokad centerpartist som jag.
Trevlig Helg!

Inga kommentarer: