onsdag 31 mars 2010

Bred satsning på infrastrukturen

Idag presenterar så alliansregeringen den fullständiga satsningen på infrastruktur. En bred satsning där alla transportslag har en given plats, flyg, hamn, cykel, vägar och järnvägar. Fortsatt god prioritering av det stora vägnätet med eftersatt underhåll - det påbörjade arbetet med norrbotniabanan fortsätter. Infrastrukturminister Åsa Torstensson (C) kommer till Luleå, vi i alliansen presenterar den nordliga dimensionen i budgeten med Frank Nilsson (C) i spetsen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Typiskt i norra Sverige ska vi betala det själv, men i storstäderna och södra Sverige där ställer samhället upp med infrastruktursatsningar

Camilla Hansen sa...

Samhället i södra Sverige består av alla, som också bidrar på olika sätt ec trafikavgifter, medfinansiering o s v. Bästa samhället är det, där alla har ett ansvar och vill något.Borde även gälla här. Intressant är också vilken debatt som speglas i media och insändarsidor, nyttan av det ena eller andra. Folks uttalanden syns och räknas. Men visst, det kunde varit mer av allt. Jag hade då gärna sett att vi hade tagit makten över frågorna och bestämt mer vcad vi vill här i norra delen.

Anonym sa...

"Allianskamraterna" KD i Norrbotten har en annan uppfattning om fördelningen av infrastruktursatsningar.
Enligt NK uteblev de därför demonstrativt från Åsa Torstenssons besök i Norrbotten.
Snuspengar till det län som bidrar mest per innevånare till BNP. Hört talas om skog, malm och vattenkraft någon i centern? Var hamnar de vinsterna?

Anonym sa...

Bra KD!