Korvören till bastukulturen
I ett något stressat ögonblick fastnar man för livets bästa. På Storgatan i Luleå strax innan lunch var det idag. De goda entusiasterna. Med produkten tornedalsk bastukorv. Som tillverkas av Nordchark i Luleå i samarbete med Svenska Bastuakademien. Vilket innebär att en del av intäkterna från försäljningen går till den ångande akademien. Nu ska korven resa på turne till Stockholm på regionalmat-mässa. Den redan hyllade korven kommer sannolikt inte obemärkt därifrån. Även om konkurrensen kan bli god. Alltid samma lugn och goda ton med Pär Granlund fick jag en trevlig pratstund .
4 kommentarer:
Om Pär säger att korven är god, så är den god. Var den god?
Måste få återkomma i frågan med anledning av bristande erfarenhetsåterföring...
Tolkar det som att du inte proavde korven... Tror den är ruggigt god! :-)
Tackar för en diplomat med god smak!
Skicka en kommentar