torsdag 9 augusti 2007

Korvören till bastukulturen


I ett något stressat ögonblick fastnar man för livets bästa. På Storgatan i Luleå strax innan lunch var det idag. De goda entusiasterna. Med produkten tornedalsk bastukorv. Som tillverkas av Nordchark i Luleå i samarbete med Svenska Bastuakademien. Vilket innebär att en del av intäkterna från försäljningen går till den ångande akademien. Nu ska korven resa på turne till Stockholm på regionalmat-mässa. Den redan hyllade korven kommer sannolikt inte obemärkt därifrån. Även om konkurrensen kan bli god. Alltid samma lugn och goda ton med Pär Granlund fick jag en trevlig pratstund .

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om Pär säger att korven är god, så är den god. Var den god?

Camilla Hansen sa...

Måste få återkomma i frågan med anledning av bristande erfarenhetsåterföring...

Anonym sa...

Tolkar det som att du inte proavde korven... Tror den är ruggigt god! :-)

Camilla Hansen sa...

Tackar för en diplomat med god smak!